baterije za fiskalnu kasu

Baterija za Fiskalnu Kasu 6V 1.3Ah | 40 kom

  • Kapacitet/Snaga: 1.3Ah
  • Voltaža/Volt-Amper: 6V
  • Triax code: BAKU613-40

200.00 eur PORUČI

5.0
Baterije za Invalidska Kolica - Opšte karakteristike:

TRIAX POWER zamenske Baterije za Fiskalnu Kasu od 6V 1.3Ah (paket 40kom.) su visko kvalitetne Baterije, predstavljaju odlično rešenje ukoliko Vam je potrebno baterijsko napajanje za Fiskalne Kase. Pored ove namene Baterije za Fiskalne Kase 6V 1.3Ah se mogu koristiti i u drugim uređajima koji koriste baterijsko napajanje kao što su vage, alarmni sistemi, merni uređaji i sl. Jednostavno ih možete koristiti na svim mestima gde je neophodna visoka pouzdanost.

Odnos cena i kvalitet Baterija za Fiskalne Kase:

Pakovanje od 40 kom. Baterije za Fiskalnu Kasu po nižoj ceni. TriaxPower Baterije za Fiskalne Kase predstavljaju odličan odnos cene - kvaliteta - kapaciteta baterija. Po super cenama dobijate 40 kom. Baterija za Fiskalne Kase koje imaju 1.3Ah.

Sve TRIAX POWER Baterije za Fiskalne Kase 6V 1.3Ah su napunjene i testirane pre isporuke da bi pružile maksimalnu pouzdanost. Baterije za Fiskalne Kase 6V 1.3Ah su jednostavne za zamenu i možete ih sami zameniti u uređaju vodeći računa o rasporedu kontakata. Baterije za Fiskalnu Kasu možete brzo i jednostavno poručiti preko sajta on-line ili posetite nas.


Posle upotrebe istrošene Baterije za Fiskalnu Kasu 6V 1.3Ah možete dostaviti na našu adresu radi dalje reciklaže baterija, kako bi očuvali životnu sredinu.
Baterije za Fiskalnu Kasu - specifikacija:

Kapacitet:
1.3Ah

Sastav: Pb

Dimenzije: 98 x 25 x 56 mm

Težina: 0.31kg / kom.

Boja: crna

Voltaža: 6V

Konektor: F1
Original kod
BAKU61.3

Ostali kodovi
BAKU61.3
6V 1.3Ah, 1.3Ah

Dodajte komentar

5d5ca3e
Komentar *