Baterija za Nikon en-4 Prodato

Baterija za Nikon D1

  • Kapacitet/Snaga: 7.2V
  • Voltaža/Volt-Amper: 2100mAh
  • Triax code: PB145B.21H

30.00 eur PORUČI

5.0

Baterija za Nikon D1 - Baterija za Nikon EN-4 

OVAJ MODEL BATERIJE SE VIŠE NE PROIZVODI. Možete dostaviti Vašu staru bateriju na adresu naše maloprodaje, na zamenu istrošene ćelije. Za detaljnije informacije budite slobodni da nas kontaktirate.

 
Zamenska TRIAX POWER Baterija za Nikon D1 je izrađena od najkvalitetnijih ćelija i 100% je kompatibilna sa specifikacijama za korišćenje u Nikon fotoaparatima. Po svim karakteristikama odgovara originalnoj Nikon Bateriji i možete je koristiti za modele iz liste modela.

Kompatibilnost zamenskih Baterija za Nikon D1

Zamenjuju modele Nikon EN-4 Baterija i mogu se koristiti u sledećim Nikon fotoaparatima: Nikon D1, Nikon D1X, Nikon D1H

Odnos Cena - Kapacitet

TRIAX POWER zamenske Baterije za Nikon EN-4 pružaju optimalan odnos Cena - Kapacitet u poređenju sa originlanim Nikon Baterijama i predstavljaju najbolji izbor pri odluci o kupovini.  Baterija je napravljena od visoko kvalitetnih Li-Ion ćelija i nije potrebno nikakvo formiranje jer litijumske ćelije nemaju memorijski efekat.


Svaka istrošena Baterija predstavlja opasan otpad i mora se skladištiti na bezbedan način jer Baterije predstavljaju opasan otpad ukoliko se nađu u lancu ishrane. Reciklaža Baterija se vrši da bi odstranili iz Baterija sve otrovne materije kao što su olovo, kadmijum, živa i druge. Triax Power D.O.O. poseduje dozvolu za prikupljanje elektronskog otpada. 
Baterija za Nikon EN-4 | Nikon D1

Kapacitet:
7.2V

Sastav: Ni-MH

Dimenzije: 121.95 x 61.40 x 39.15 mm

Težina: 236g

Voltaža: 2100mAh

Original kod
EN-4

Ostali kodovi
EN-4, DDEN4
D1, D1H, D1X

Dodajte komentar

78bb051
Komentar *