Lumix DMC-FP1 baterija Po narudžbini

Baterija za Panasonic Lumix DMC-FP1

  • Kapacitet/Snaga: 695mAh
  • Voltaža/Volt-Amper: 3.7V
  • Triax code: PLW134B.434

15.00 eur PORUČI

5.0
Specifikacija Baterije za Lumix DMC-FP1

Triax Power Baterija za Panasonic Lumix DMC-FP1 je napravljena od visoko kvalitetnih Li-Ion ćelija. Ima kapacitet od 695mAh i pruža Vam dug i pouzdan rad. Po svojim karakteristikama u potpunosti odgovara originalnoj bateriji, po kapacitetu, autonomiji, kvalitetu... Potražite je u najbližem Battery Shopu ili poručite online.

Odnos cena - kapacitet - kvalitet:

Naše zamenske baterije su napravljene od litijum jonskih ćelija. Po super proizvođačkoj ceni dobijate Bateriju za Panasonic Lumix DMC-FP1 koja ima 695mAh kapaciteta i može da pruži dugu autonomiju. Visok kvalitet Triax Power Baterija za fotoaparate uređaje  dokazuje i postojanje naših baterija već više od 10 godina na našem tržištu.

TRIAX POWER Baterija za Panasonic DMW-BCH7 se može koristiti za sve Panasonic fotoaparate koji se nalaze u listi modela, a naročito kao zamenska Baterija za Panasonic Lumix DMC-TS10, Baterija za Panasonic  Lumix DMC-FT10, Baterija za Panasonic  Lumix DMC-FP3, Baterija za Panasonic  Lumix DMC-FP2.

 Svaka istrošena Baterija  DMW-BCH7 postaje opasan otpad i mora se na pravilan i bezbedan način zbrinuti. Reciklaža baterije vrši se da bi odstranili iz baterije otrovne i teške metale kao što su kadmijum, olovo, živa...

Baterija DMW-BCH7 puni se na precizan i sprecifičan način i preporučuje se atestirani Punjač za Panasonic DMC-TS10 koji ima kontrolu punjenja i čuva Vašu bateriju od oštećenja.
Kapacitet: 695mAh

Sastav: Li-Ion

Dimenzije: 46.55 X 36.40 X 5.55 mm

Težina: 17g

Voltaža: 3.7V

Original kod
DMW-BCH7

Ostali kodovi
DMW-BCH7
Lumix DMC-TS10, Lumix DMC-FT10, Lumix DMC-FP3, Lumix DMC-FP2, Lumix DMC-FP1

Dodajte komentar

4f3ef91
Komentar *