Baterija za nokia bl-4j Po narudžbini

Baterija Nokia C6 | BL-4J

  • Kapacitet/Snaga: 1200mAh
  • Voltaža/Volt-Amper: 3.7V
  • Triax code: BL1534B.435

0.00 eur PORUČI

5.0
Karakteristike Baterije za Nokia C6

Nokia C6 mobilni telefon u sebi ima kolo punjenja baterije koje samo reguliše struju punjenja i u trenutku kada se baterija napuni kolo punjenja automatski prekida punjenje. Bateriju za Nokia C6 kapaciteta je 1200mAh. Možete je pronaći on-line na sajtu ili posetite Battery Shop Beograd i pronađite sve Baterije za Nokia Mobilne Telefone.

Litijum jonske Baterije za Nokia C6 su trenutno najzastupljenije baterije u mobilnim telefonima i ostali prenosivim elektronskim uredjajima
Ove baterije nemaju memorijski efekat koje imaju NiMh i NiCd baterije. LI-ion baterije kada se ne koriste ne gube kapacitet a to je bio jedna od prednosti. Baterije za Nokia C6 imaju 30-40 % duži vek trajanja i mnogo veći broj punjenja i pražnjenja od NiMh baterija. 

Kako izabrati odgovarajući punjač za mobilni telefon:

Baterije za Nokia Mobilne Telefone pune se na precizan i složen način i zato je potrebno koristiti atestiran punjač za mobilni telefon, na taj način brinete o Vašoj Bateriji za Nokia C6 i ona će imati duži radni vek. Posetite naš Battery Shop Beograd u Jurija Gagarina 14b.

Produžite trajanje zamenske Nokia Baterije

Za bolji rad i veći period upotrebljivosti Nokia C6 Baterije je bitno da se ona s vremena na vreme isprazni i napuni do kraja. To možete uraditi jednom do dvaput mesečno. Treba izbegavati izlaganje toploti Baterije za Nokia C6 jer Li-Ion ćelije ne trpe toplotu i na taj način gube kapacitet. 

Svaka Nokia C6 Baterija kojoj je prošao vek upotrebe postaje opasan otpad koji se mora bezbedno zbrinuti. Ne bacajte istrošene baterije jer rizikujete da otrovne supstance dospeju u lanac ishrane. Reciklaža baterija  vrši se da bi se iz nje odstranili otrovni teški metali kao što su kadmijum, olovo ili živa.
Ukoliko Vam je Baterija za Nokia C6 oslabila i izgubila svoj prvobitni kapacitet, moguće je odraditi repariranje baterija zamenom ćelija i kondicioniranjem.
Specifikacija Baterije za  Nokia C6 karakteristike:


Kapacitet: 1200mAh

Sastav: Li-Ion

Dimenzije: 59.80 x 38.00 x 4.30 mm

Voltaža: 3.7V

Original kod
BL-4J

Ostali kodovi
BL-4J
C6-00, C6, Lumia 620

Dodajte komentar

9259f82
Komentar *