htc wildfire baterija ba s540 Prodato

Baterija za HTC Wildfire S

  • Kapacitet/Snaga:
  • Voltaža/Volt-Amper: 3.7V
  • Triax code: BL8540B.545

0.00 eur PORUČI

4.9

Tehničke karakteristike HTC Wildfire S Baterije:

OVAJ MODEL BATERIJE SE VIŠE NE PROIZVODI. Možete dostaviti Vašu staru bateriju na adresu naše maloprodaje, radi zamene istrošene ćelije. Za detaljnije informacije budite slobodni da nas kontaktirate info@svebaterije.net

Baterija za HTC Wildfire S je izrađena od li-ion baterija A kvaliteta povećanog kapaciteta, 100% je kompatibilna sa originalnom HTC baterijom i odgovara HTC G13 i HTC A510e. Možete je je koristiti za bilo koji od navedenih Nokia modela mobilnih telefona. 
Baterija za HTC Wildfire S je namenjena za intenzivno i dugotrajno korišćenje.


Punjenje baterije:
 

Bateriji za HTC Wildfire S pre korišćenja morate obavezno odraditi formiranje baterije. Da bi Vam Baterija za HTC Wildfire S trajala duže punite je uvek tek pošto ste je ispraznili do kraja. Izbegavajte izlaganje baterije sunčevoj svetlosti jer visoke temperature trajno ograničavaju kapacitet baterije.

Trajanje Baterije za HTC mobilni:

Trajanje Baterije za HTC Wildfire S zavisi od kvaliteta ćelija i načina upotrebeDa biste produžili vek trajanja baterije prilikom korišćenja isključite funkcije i aplikacije koje Vam nisu neophodneKod HTC Wildfire S baterije za mobilni telefon može se izvršiti repariranje baterija zamenom ćelija i kondicioniranjem baterije.

Svaka istrošena Baterija za HTC Wildfire S postaje opasan otpad i mora se na pravilan i bezbedan način zbrinuti. Reciklaža baterije vrši se da bi odstranili iz baterije otrovne i teške metale kao što su kadmijum, olovo, živa... Za više informacija pozovite ili posetite naš Battery Shop Novi Beograd u Jurija Gagarina 14b.
OVAJ MODEL BATERIJE SE VIŠE NE PROIZVODI. Možete dostaviti Vašu staru bateriju na adresu naše maloprodaje, radi zamene istrošene ćelije. Za detaljnije informacije budite slobodni da nas kontaktirate na mail info@svebaterije.net
Baterija za HTC Wildfire mobilni telefon specifikacija:


Kapacitet: 1000mAh

Sastav: Li-Ion

Voltaža: 3.7V

Dimenzije: 53.3 x 42.8 x 5.03 mm

Težina: 21g
Original kod
BA S540

Ostali kodovi
BA S540, BD29100
A510e, G13, Wildfire S, A310e, Explorer

Dodajte komentar

e440e4c
Komentar *

Komentari (1)

  • 27/08/2014 13:10:17

    baterija je prva liga