baterija htc wizard U najavi

Baterija za HTC Wizard

  • Kapacitet/Snaga: 1250mAh
  • Voltaža/Volt-Amper: 3.7V
  • Triax code: PD838B.649

30.00 eur PORUČI

5.0
Opšte karakteristike Baterije za HTC Wizard:

Super Cena za Bateriju za HTC Wizard  napravljenu od Li-Ion ćelija A kvaliteta. Naše zamenske HTC Wizard Baterije su jedne je od kvalitetnijih na tržistu  i predstavljaju adekvatnu zamenu originalnim HTC baterijama, omogućavajući Vam intenzivno i dugo trajanje. 

Životni vek Baterije za HTC Wizard PDA uređaj:

Životni vek Baterije za PDA HTC Wizard  je u najvećem broju slučajeva dovoljan, ako se sa njom ispravno postupa. Li-Ion baterije tokom punjenja brzo postignu 70-80% kapaciteta dok je za punjenje do 100% potrebno još toliko vremena. Naše  Baterije za HTC Wizard imaju dug životni vek, napravljene su da traju oko 300-500 ciklusa.

Svaka HTC Wizard Baterija kojoj je prošao vek upotrebe postaje opasan otpad koji se mora bezbedno zbrinuti. Ne bacajte istrošene baterije jer rizikujete da otrovne supstance dospeju u lanac ishrane. Reciklaža baterija  vrši se da bi se iz nje odstranili otrovni teški metali kao što su kadmijum, olovo ili živa.
Ukoliko Vam je Baterija za HTC Wizard oslabila i izgubila svoj prvobitni kapacitet, moguće je odraditi repariranje baterija zamenom ćelija i kondicioniranjem.

Korisni saveti:

Nemojte je ispuštati sa visine niti udarati tvrdim predmetima. Posebno se brinite za metalne kontaktne pločice jer one povezuju mobilni telefon sa baterijom. Isključite mobilni telefon pre vađenja baterije. Mnogi korisnici zanemaruju ovaj važan korak bez kojeg baterija gubi svoja dobra svojstva. Izbegavajte izlaganje baterije suncevoj svetlosti jer visoke temperature trajno ograničavaju kapacitet baterije.
Specifikacija Baterije za HTC Wizard

Kapacitet:
1250mAh

Sastav: Li-Ion

Dimenzije: 51.95x36.95x6.45mm

Težina: 24.5g

Boja: crna

Voltaža: 3.7V

Original kod
WIZA16

Ostali kodovi
WIZA16
Wizard,

Dodajte komentar

e24ae95
Komentar *