Baterija LG Chocolate Gold | LGLP-GBDM

Baterija za LG Chocolate Gold

  • Kapacitet/Snaga: 820mAh
  • Voltaža/Volt-Amper: 3.7V
  • Triax code: BL9802B.10P

7.00 eur PORUČI

0.0

Tehnički detalji LG Baterije za Mobilni Telefon:

Baterija za mobilni telefon LG Chocolate gold
 je zamenska baterija koja pokriva navedene modele. Naša Baterija za mobilni telefon LG Chocolate gold je napravljena od najkvalitetnijih ćelija, 100% je kompatibilna sa proizvođačkim kodovima i potpuno zadovoljava sve standarde. Baterija za LG Chocolate gold je proizvedena na Li-Ion tehnologiji što omogućava maksimalno trajanje i maksimalne performanse.

Odnos kapacitet - cena

Naše zamenske Triax Power Baterije su napravljene od Ly-Polymer ćelija A kvaliteta. Po proizvođačkim cenama dobijate Bateriju za LG Chocolate gold mobilni telefon odličnog kvaliteta od 800mAh.

Kako da Baterija za LG Mobilni Telefon što duže traje:

Baterija za mobilni LG Chocolate gold ima ograničen vek trajanja u zavisnosti od načina korišćenja i okruženja u kome radi. Li-Ion ćelije su dizajnirane da traju od 300-500 ciklusa punjenja i pražnjenja. Da biste joj produžili vek trajanja koristite odgovarajuć punjač za LG mobilni telefon. Obavezno je odraditi formiranje baterije kada kupite novu Bateriju za LG Chocolate gold mobilni telefon. Isto tako je bitan i proces kalibracije redovno vršiti. 

Vaše stare baterije nikada nemojte bacati, jer sadrže otrovne materije kao što su olovo, kadmijum, živa i druge i neophodno je uraditi reciklažu baterija. Triax D.O.O. poseduje sve dozvole za vršenje reciklaže baterija, akumulatora i drugog elektronskog i električnog otpada. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje budite slobodni da nas pozovete ili posetite naš Battery Shop Novi Beograd u Jurija Gagarina 14b.
Karakteristike Baterije za LG Chocolate Gold:


Kapacitet:
820mAh

Sastav: Li-Polymer

Dimenzije: 55.34 x 37.07 x 7.25 mm

Težina: 20.5g

Voltaža: 3.7V

Original kod
LGLP-GBDM

Ostali kodovi
LGLP-GBDM
KG90n, KE800, Chocolate Platinum, Chocolate Gold

Dodajte komentar

abfbb84
Komentar *