Nokia N8 baterija Prodato

Baterija za Nokia N97 Mini

  • Kapacitet/Snaga:
  • Voltaža/Volt-Amper: 3.7V
  • Triax code: BL1672B.545

0.00 eur PORUČI

5.0

Nokia N8 baterija

OVAJ MODEL BATERIJE SE VIŠE NE PROIZVODI. Možete dostaviti Vašu staru bateriju na adresu naše maloprodaje, radi zamene istrošene ćelije. Za detaljnije informacije budite slobodni da nas kontaktirate na mail info@svebaterije.net

Baterija za mobilni Nokia N97 Mini je izrađena od li-ion baterija A kvaliteta povećanog kapaciteta, 100% je kompatibilna sa originalnom Nokia baterijom i odgovara Noka N8-00 i Nokia E7-00. Možete je koristiti za bilo koji od navedenih Nokia modela mobilnih telefona. Baterija za Nokia N8 je namenjena za intenzivno i dugotrajno korišćenje.


Kako očuvati životni vek Nokia N8 baterija
 
Baterija za Nokia N8  pre korišćenja morate obavezno odraditi formiranje baterijeDa bi Vam Nokia N8 baterija trajala duže punite je uvek tek pošto ste je ispraznili do kraja. Izbegavajte izlaganje baterije sunčevoj svetlosti jer visoke temperature trajno ograničavaju kapacitet baterije.

Baterija za Nokia N8


Odličan odnos kapacitet - cena

Naše zamenske Baterije za Nokia N8 postoje više od deset godina na tržištu. Po proizvođačkim cenama dobijate bateriju A kvaliteta, od 1200mAh koja Vam omogućava maksimalno i dugo trajanje.

Trajanje Nokia N8 baterija

Trajanje Nokia N8 baterija zavisi od kvaliteta ćelija i načina upotrebeDa biste produžili vek trajanja baterije prilikom korišćenja isključite funkcije i aplikacije koje Vam nisu neophodneKod Nokia N8 baterija za mobilni može se izvršiti repariranje baterija zamenom ćelija i kondicioniranjem baterije.

Svaka istrošena Baterija za Nokia N8 postaje opasan otpad i mora se na pravilan i bezbedan način zbrinuti. Reciklaža baterije vrši se da bi odstranili iz baterije otrovne i teške metale kao što su kadmijum, olovo, živa... Ukoliko imate bilo kakvo pitanje, budite slobodni da nas pozovete ili posetite Battery Shop Beograd u Jurija Gagarina 14b.
Nokia N8 baterija


Kapacitet:
1000mAh

Sastav: Li-Ion

Dimenzije: 59.95 x 43.85 x 5.10 mm

Boja: crna

Voltaža: 3.7V
Original kod
BL-4D

Ostali kodovi
BL-4D
N97 mini, N8-00, E7-00, E5-00, T7, 702T

Dodajte komentar

f3d620b
Komentar *