Punjive baterije 9V

Punjiva 9V baterija

  • Kapacitet/Snaga: 250mAh
  • Voltaža/Volt-Amper: 9V
  • Triax code: 6HR61-250

7.00 eur PORUČI

4.9

Punjive baterije 9V


Punjive baterije 9V su napravljena od Ni-Mh ćelija visokog kvaliteta što omogućava dug i pouzdan rad i maksimalne performanse u svim uređajima. Možete je poručiti preko sajta on-line ili posetite naše Battery Shop-ove.

Punjive Baterije 9V imaju kapacitet od 250mAh. Sam kapacitet je dizajniran tako da predstavlja idealan odnos između dužine autonomije i dužine trajanja samog punjenja. Obzirom da Punjive baterije 9V imaju tzv. memory efekat mora se voditi računa o stalnom pražnjenju baterija čime se njen kapacitet resetuje. Posle pražnjenja do nulte tačke, punjive baterije 9V se mogu puniti bilo kojim atestiranim punjačem za ni-mh punjive baterije. Bilo kakav drugi način punjenja će uništiti Vaše baterije ili ih u velikoj meri oštetiti. Još jedna bitna stvar kada su punjive baterije 9V u pitanju, je da prilikom završetka punjenja one se moraju skloniti sa punjača kako bi se izbeglo nepotrebno pregrevanje.


Pre upotrebe punjive baterije 9V neophodno je odraditi formiranje baterije , tako će baterija imati pun kapacitet. Da ne bi došlo do memorijskog efekta, poželjno je uvek je prazniti do kraja pre punjenja. Životni vek Ni-MH Baterije 9V je od 500 - 800 ciklusa punjenja i pražnjenja.

Punjive baterije 9V Odnos cena - kvalitet
 

Cena na portalu odnosi se na 1 bateriju. Punjive baterije 9V u pogledu cene predstavljaju odličan odnos cene i kvaliteta. Po proizvođačkim cenama dobijate Punjive Baterije 9V od 250mAh za maksimalno trajanje. Možete je koristiti u najrazličitijim uređajima kao što su daljinski upravljači, dečije igračke, kuhinjski aparati, baterijske lampe...

 

Kao i sve baterije kad se istroše, Bateriju 9V potrebno je na pravilan i bezbedan način zbrinuti. Donesite stare baterije u naše Battery Shop Novi Beograd radi dalje reciklaže baterija. Brinite o svojoj okolini!

Punjive baterije 9V specifikacija:

Voltaža: 9V

Kapacitet: 250mAh

Dimenzije: 26 x 48.8 x 13 mm

Pakovanje: blister 1 kom.
Original kod
6KR61

Ostali kodovi
6KR61, block, B9V250, 6HR61
Triax

Dodajte komentar

2e3b139
Komentar *

Komentari (1)

  • 10/02/2014 01:32:13

    Odlicne baterije, nikako da ih potrosim!!!