1/2D baterija Po narudžbini

Baterija 1-2D

  • Kapacitet/Snaga: 2400mAh
  • Voltaža/Volt-Amper: 1.2V
  • Triax code: NICD1/2D

0.00 eur PORUČI

5.0

Saft baterija 1/2D


Saft baterija 1-2D, baterija izuzetnog kvaliteta, snage i izdržljivosti, od sada dostupna u Battery Shop-u Novi Beograd za sve online porudžbine ili nas posetite direktno. Da bi dostigla pun kapacitet, Saft baterija 1/2D, mora da se formira. Formiranje baterije je proces koji podrazumeva nekoliko ciklusa punjenja i pražnjenja. Zbog svog sastava Saft baterija 1/2D ima memorijski efekat, pa je preporuka da se uvek puni do 100% i prazni do samog kraja.


Baterija 1-2D


Baterija 1-2D, ima životni vek od 500 - 800 ciklusa punjenja i pražnjenja. Da bi baterija 1-2D imala duži životni vek, preporuka je da se puni i prazni do potpunog kraja. Baterija je pokazala odlične performanse pri svim vremenskim uslovima. 

Maglite baterija


Maglite baterija, 1-2D baterija, ima veliku primenu u baterijiskim lampama zbog svoje dimenzije i karakteristika. Maglite baterija, ima veliki kapacitet i pruža maksimalno trajanje i maksimalne performanse. Baterija za Maglite, ima široku primenu, pored upotrebe kao zamenska baterija za Maglite lampe, može se koristiti i za reparacije baterijskih paketa u medicinskoj industriji, geodeziji, građevini...

Preporuka je kad se uradi reparacija da se odradi i kondicioniranje baterija. Samim tim, baterija dostiže pun kapacitet i bude spremna za upotrebu.
Baterija Maglite  - karakteristike:

Voltaža: 1.2V

Dimenzije: 33 mm x 37 mm

Sastav: Ni-CD

Kapacitet: 2400mAh
Original kod
1/2D

Ostali kodovi
1/2D, 1-2D

Dodajte komentar

db4692d
Komentar *