alkalne baterije aa

Alkalne Baterije LR6

  • Kapacitet/Snaga:
  • Voltaža/Volt-Amper: 1.5V
  • Triax code: LR6-4

1.20 eur PORUČI

4.8
Opšte karakteristike Alkalnih Baterija LR6:

TRIAX POWER super Alkalne Baterije LR6 stižu direktno iz proizvodnje.  Izuzetno dugotrajne namenjene su za široku upotrebu  i mogu se koristiti u domaćinstvima i za potrebe industrije. TRIAX POWER super Alkalne Baterije LR6 se najčešće koriste za igračke, satove, radio, daljinske upravljače, alarme, bežične miševe, digitrone i ostalu sitnu elektroniku. Imaju izuzetno dug vek i daju jako pouzdanu kontinuiranu struju pražnjenja.
Naše LR6 alkalne baterije su izrađene po najnovijim standardima i nemaju u sebi živu ili druge izuzetno opasne materije.

LR6 Alkalne Baterije - Cena:

Sve TRIAX POWER Alkalne LR6 Baterije možete kupiti po najnižoj ceni on-line ili posetite naš Battery Shop Novi Beograd. Takođe je u našoj ponudi za promo pakovanja i niža cena. Pogledajte promo artikle koji imaju sniženu cenu: Alkalne Baterije LR6 12kom i Alkalne Baterije LR6 40kom 

Kompatibilnost Alkalne LR6 Baterije:

Kada su Vam potrebne baterije na samom uređaju ili uputstvu za upotrebu pročitajte koja veličina odgovara za Vaš model. Kao kompatibilna oznaka za alkalne LR6 baterije se može koristiti i Alkalne AA Baterije. Treba obratiti pažnju da im prvenstvena namena nije za korišćenje u digitalnim fotoaparatima.

Alkalne LR6 Baterije - napomena:

Obratite pažnju da su LR6 Alkalne Baterije namenjene za jednokratnu upotrebu i da se smeju jer tom prilikom može doći do eksplozije i izlivanja hemije iz njih. Ukoliko dođete u kontakt sa otvorenom LR baterijom obavezno se obratite lekaru!

Životni vek Alkalne Baterije LR6:

TRIAX POWER LR6 Alkalne Baterije stižu fabrički napunjene i spremne za korišćenje, njihov životni vek zavisi od uređaja za koji želite da ih koristite i struje pražnjenja. Posle upotrebe istrošene TRIAX POWER super Alkalne Baterije LR6 možete doneti na našu adresu kako se uradila reciklaža baterija.
Alkalne Baterije LR6 specifikacija:

Sastav:
super alkaline MO2

Dimenzije: 14.5/50.5mm

Težina: 100g

Boja: teget

Voltaža: 1.5V

Veličina: Alkalne AA Baterije

Standard: CE RoHS

Omotač:      Aluminijum obloga

Kapacitet:    3.9ohm,24h/d,350 min.

Blister pakovanje: 4 komada

Transportno pakovanje: 33.00 x 29.50 x 21.00, 576 komada / 144 blistera - 15,5kg

DataSheet:
  • baterija lr6 alkalna datasheet
Original kod
LR6

Ostali kodovi
AA, LR6
TRIAX AA Alkalne Baterije
Proizvod: Alkalne Baterije LR6
Proizvođač: TRIAX
Uvoznik: TRIAX d.o.o. Beograd, Jurija Gagarina 14B
Zemlja porekla: Kina
EAN: 7640137786632

Dodajte komentar

5170616
Komentar *