reparacija baterija za laptopreparacija aku baterijareparacija baterija za usisivace

Reparacija baterija


U našem Battery Shopu vršimo Repariranje Baterija mnoštva uređaja, isključivo zamenom celokupnog seta ćelija. Na taj način kupac dobija identičan kvalitet kao da je kupio novu bateriju. Repariranje Baterija vršimo tako što menjamo celokupan set ćelija, novim ćelijama marke TriaxPower A kvaliteta što bitno utiče na pouzdanost, kvalitet i bezbednost same baterije. Koristimo kvalitetne Triax Power ćelije: Ni-MH industrijske baterije, Ni-CD baterije, Li-Ion industrijske baterije i Li-Po baterije za Vaš pouzdan i intenzivan rad.

Naš Battery Shop Novi Beograd opremljen je profesionalnim uređajima za repariranje Ni-MH baterija, Ni-CD baterija, Li-Ion i drugih baterija. Posedujemo i svu ostalu opremu, znanje i iskustvo neophodno za kvalitetno i sigurno repariranje ćelija.


 Pošto se završi Reparacija Baterije koristimo uređaj CADEX za kondicioniranje i kalibraciju takvog baterijskog sklopa. Kondicioniranje Baterije neophodno je da bi baterijski paket nakon reparacije bio kapacitivno ujednačen. Po završetku kondicioniranja i kalibracije, uređaj izbacuje testing report na osnovu koga znamo da je baterijski paket spreman za ugradnju.

                                                                                               

Uspešno se mogu Reparirati Baterije:

-Laptop baterije,
-Baterije za Aku Bušilice
-Baterije za usisivače
-Baterije za aparate za brijanje
Za reparaciju ostalih baterija (modelarstvo, merni instrumenti, zdravstven
a tehnika i druge) kontaktirajte nas telefonom, e-mail-om ili posetite naš Battery Shop Novi Beograd.