Postanite član TRIAXPOWER CLUB-a, iskoristite pogodnosti koje članstvo pruža

Da biste postali član potrebno je da elektronski popunite Pristupnicu, mail sa podacima će biti poslat na Vašu e-mail adresu. Klikom na navedeni link potvrđujete da su uneti podaci ispravni i Vaš nalog postaje aktivan, a Vi postajete Registrovani član. Podatke o username-u i lozinki će Vam sistem poslati automatski.

Detaljnije u vezi sa pogodnostima koje članstvo pruža pogledajte u Pravilniku.


Pravilnik TRIAXPOWER club-a


 1. Osnivač TRIAXPOWER club-a je TRIAX d.o.o. Članovi TRIAXPOWER club-a mogu postati sva registrovana fizička i pravna lica. Članstvo u TRIAXPOWER club-u je besplatno. Član dobija razne pogodnosti prilikom kupovine proizvoda TRIAXPOWER. Ukoliko je član club-a neaktivan i ne kupuje TRIAXPOWER proizvode u periodu od jedne godine TRIAX d.o.o. ima pravo da članu oduzme status i izbriše ga iz članstva. Član može biti ispisan iz članstva podnošenjem zahteva na mail čime gubi svaki status unutar club-a. TRIAX d.o.o. izdaje ID kartice članovima koji su obezbedili viši status kupovinom proizvoda preko određenih limita ili učestvovanjem u akcijama koje sprovodi TRIAX d.o.o. sa ciljem povećanja ekološke svesti i društvene odgovornosti.
 2. Registracija se obavlja elektronski na sajtu www.svebaterije.net, popunjavanjem formulara sa podacima o članu. Prilikom popunjavanja podataka član dobija automatsku poruku sa sajta radi potvrde. Klikom na link za potvrdu podataka, fizičko ili pravno lice prihvata uslove članstva i postaje registrovani član TRIAXPOWER club-a, saglasan sa uslovima i načinom korišćenja pogodnosti.
 3. Svi registrovani članovi TRIAXPOWER club-a imaju sledeće osnovne pogodnosti:
  • Da budu informisani o novim artiklima, specijalnim pogodnostima, popustima, vestima i ostalim marketinškim aktivnostima TRIAX-a
  • Da mogu da poručuju robu putem sajta www.svebaterije.net i plaćaju robu pouzećem (važi samo za fizička lica). Ukoliko kupac ne preuzme poručenu robu, TRIAX d.o.o. ima pravo da refakturiše troškove pokušaja dostave kupcu.
  • Da ukoliko nastave da kupuju artikle TRIAXPOWER ili učestvuju u ekološkim akcijama koje pravi TRIAX d.o.o., budu stimulisani promenom statusa u viši nivo
 4. Svi registrovani kupci fizička lica koji kupe robu marke TRIAXPOWER u visini preko 30.000,00 din. ili svi registrovani kupci pravna lica koji kupe robu marke TRIAXPOWER u visini preko 100.000,00 din. postaju članovi Silver member statusa i dobijaju ID karticu. Status Silver member obezbeđuje kupcu pored osnovnih pogodnosti i popust na sve TRIAXPOWER proizvode u visini od 5%.
 5. Svi registrovani kupci fizička lica koji kupe robu marke TRIAXPOWER u visini preko 50.000,00 din. ili svi registrovani kupci pravna lica koji kupe robu marke TRIAXPOWER u visini preko 300.000,00 din. postaju članovi Gold member statusa. Status Gold member obezbeđuje pored osnovnih pogodnosti i popust na TRIAXPOWER proizvode i to:
  • Na sve proizvode TRIAXPOWER 10%
 6. Popusti se ostvaruju i na sajtu i u maloprodaji i ne važe ukoliko su proizvodi na akciji, specijalnoj ponudi i sl.
 7. TRIAX d.o.o. zadržava pravo izmene Pravilnika bez prethodne najave, objavljivanjem na sajtu www.svebaterije.net

TRIAX team