Opšte informacije

Portal svebaterije.net je osmišljen da na jednom mestu pruži što veći asortiman iz oblasti baterija, punjača i pratećih artikala. 
Firma TRIAX d.o.o. ima autorska prava za korišćenje žiga TRIAXPOWER, svi ostali žigovi,  imena i zažtitni znaci i sl. koji se koriste na internet stranici su vlasništvo poznatih svetskih firmi i koristimo ih isključivo u smislu lakšeg pronalaženja željenog artikla od strane kupaca

Informations 

Svebaterije.net web portal is designed to give our customers the opportunity to buy high quality batteries and chargers on one place. TRIAX d.o.o. is the owner of the TRIAXPOWER trademark, all other trademarks, servicemarks, registered trademarks, and registered servicemarks are the property of their respective owners.

Poručivanje

Robu možete poručiti putem sajta ili u maloprodajnom objektu. Integrisane baterije fizi
čkim licima prodaju se uz ugradnju, za detalje nas kontaktirajte.

Ordering

All goods can be purchased on website or in our shop.

Osnovna obeležja robe i usluga

Osnovna obeležja robe i usluge koje se prodaju na našoj internet strani ispisana su na strani svakog pojedinog artikla ili usluge. Radi lakšeg snalaženja formirane su celine sa opisima, specifikacjiom artikla, kompatibilnim kodovima i kompatibilnim modelima. Ukoliko želite detaljnije informacije u vezi sa robom ili uslugom, kao i ukoliko imate bilo kakav specifičan zahtev u smislu korišćenja, možete nas kontaktirati na e-mail i naš stručan tim će Vam rado odgovoriti.
Slike koje se nalaze su informativnog tipa i služe da bi kupci lakše mogli vizuelno da se snađu prilikom poručivanja. 

Item description

For every item on our website, you can find detail informations such as compatible models and compatible codes. If you have any special requirements, regarding usage, charging, discharging etc.  you can contact us. 

Poslovni podaci prodavca

Internet stranica www.svebaterije.net je vlasništvo firme TRIAX d.o.o., matični broj 17372637, sa sedištem u Beogradu Jurija Gagarina 14b lok. 8 11070 Novi Beorad, tel. 011/ 6555-887, 6555-888, 6555-889, 063/323-557 . 

Company info

TRIAX d.o.o., VAT No. 101822406, Jurija Gagarina 14b lok. 8, 11070 Belgrade, Serbia, +381 11 / 6555-887, 6555-888, 6555-889

Prodajna cena robe i usluga, način obračuna i dodatni troškovi

Prodajna cena svakog artikla, za isporuku u Srbiji iskazana je u dinarima, sa uračunatim PDV-om je naznačena pored slike artikla koji se prodaje.

Za kupce koji kupuju robu van Srbije cena je formirana u EUR i ne uključuje troškove transporta i ostale lokalne troškove koji mogu nastati.

Ukoliko imate dodatne pogodnosti u smislu  nekih trenutnih akcija  ili ste član loyalty club-a, ukupno zaduženje , u dinarima, sa PDV-om,  u koje su uključeni eventualni popusti, rabati i sl. će biti iskazano tokom procesa poručivanja. Prodajna cena usluga je iskazana pored svake usluge, u dinarima, sa uračunatim PDV-om. Prodajna cena usluga koje zavise od utrošenog vremena, iskazana je po obračunskoj jedinici  utrošenog vremena (uobičajeno 1h)

Ukoliko želi Potrošač može prilikom procesa poručivanja zahtevati isporuku na kućnu adresu. Tom prilikom se na trošak kupcu stavljaju i dodatni troškovi u vezi sa traženim uslugama. Dodatni troškovi uključuju trošak dostave artikla do kupca, trošak dostave povratne dokumentacije natrag do adrese TRIAX-a, kao i eventualno trošak uplate novčanih sredstava uplatnicom na račun TRIAX-a u određenim slučajevima.
Ukoliko Potrošač koristi pravo Odustanka od Ugovora dužan je da plati troškove dostave artikla do TRIAX-a.
Ukoliko Potrošač koristi Pravo Prigovora na nesaobraznost artikla, dužan je da plati troškove dostave artikla do adrese Prodavca i nazad. 

Price for the goods and services, additional costs

For the delivery in Serbia, the price is in DIN, incl. VAT excl. transport cost. For the delivery outside of Serbia, the price is in EUR, excl. VAT, excl. transport costs. Transport costs will be generated automaticaly during the ordering process. For most countries there aren't any additional costs, such as VAT etc, but you can check before the payment. 


Način plaćanja, način i rok isporuke, način izvršenja drugih ugovornih obaveza


Za teritoriju Srbije, roba se plaća isključivo dinarima.
Cene robe i usluga iskazane na sajtu u dinarima su sa PDV-om bez troškova dostave. Toškovi dostave su prikazani na svakoj porudžbini informativno i ne uračunavaju se u ukupnu cenu osim za pravna lica koja izaberu opciju " + troškovi transporta ". Sva fizička lica troškove dostave plaćaju kurirskoj službi na licu mesta prilikom dostave robe.
Za cene svih artikala pogledajte 
Cenovnik
Robu možete platiti uplatom na žiro račun, gotovinom, nekom od platnih kartica (Dina, Visa, Master, Maestro i American Express) ili čekovima građana.
Po izvršenom plaćanju obavezno čuvajte račun, Reklamacioni list ako je uz artikal predviđen.


Prilikom kupovine na daljinu robu i usluge možete platiti gotovinom pouzećem prilikom dostave od strane kurirske službe/za registrovane korisnike koji su već kupovali robu, uplatom na račun TRIAX d.o.o. nalogom za uplatu/e-bank/mobi-bank, karticama putem interneta. Uobičajeni rok isporuke je 1-3 dana od dana poručivanja, u zavisnosti da li robu preuzimate u prostorijama Prodavca ili Vam se dostavlja na adresu. Ukoliko prilikom dostave kurir ne može da Vam isporuči poručenu robu, postoji ponovni pokušaj, nakon čega se roba vraća Prodavcu. Ukoliko je rok isporuke veći od 30 dana, naši zaposleni će Vas kontaktirati e-mailom i zatražiti Vašu pismenu saglasnost za produženje roka isporuke. 

Payment process, delivery time and related informations

You can pay the goods by credit card or by bank transfer. Please notify, depending of the bank and the country, bank transfer costs can be higher than expected. Payment process is easy, just follow the instructions on the website. 

The goods without flag or mark are on stock and can be deliver in 24h after the payment. Delivery time can be 4-10 days depending of the destination.


Plaćanje i isporuka van granica Srbije

Plaćanje pošiljaka koje se šalju van granica Srbije može biti:

-Virmanski - uplatom na devizni račun.
Instrukcije za plaćanje šaljemo e-mailom po upitu koji sadrži vrstu i količinu artikla, ili poručite željeni artikal preko sajta i automatski dobijate instrukcije za plaćanje.

-On-line platnim karticama - eMS
Možete izvršiti plaćanje vašom ličnom platnom karticom. On-line plaćanja korišćenjem platne kartice, Dina, VISA, Maestro ili MasterCard, je zaštićen metod, jer se vaši podaci kartice ne čuvaju od strane procesora transakcija, pošto su zaštićeni i kriptovani. Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije - dinar (RSD). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konvertiju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije na može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Da biste platili svoju porudžbinu, potrebno je da unesete broj platne kartice, datum isteka i CVV2/CVC2 kod (poslednje tri cifre koje se nalaze na poleđini vaše kartice, u liniji gde se nalazi i vaš potpis).

Ukoliko imate poteškoća prilikom plaćanja Vašom platnom karticom, potreban Vam je CAP čitač ili neki drugi Token kako bi generisao lozinku prilikom svakog plaćanja. Za više informacija kontaktirajte svoju Banku.

Slanje robe pouzećem van granica Srbije nije moguće.
Transport robe je prikazan na narudžbini i biće uračunat u ukupnu cenu.

Isporuka van Srbije:

Poručena roba stiže do najbliže carinske ispostave u Vašoj zemlji u roku od  4 - 10 radnih dana.
TRIAX ne preuzima odgovornost za eventualno probijanje ovog roka, koje je prouzrokovano od strane kurirske službe.

Postojanje zakonske odgovornosti zbog nesaobraznosti robe ili usluge

Sva roba i usluge koje se prodaju putem naše internet stranice je saobrazna deklarisanim parametrima. S tim u vezi postoji zakonska odgovornost Prodavca po pitanju saobraznosti robe i usluge. Rok za podnošenje Prigovora na nesaobraznost je 2 godine. Ukoliko se radi o robi kojoj se zbog svoje prirode gubi kvalitet tokom perioda korišćenja, n
e može se koristiti Pravo na Prigovor na nesaobraznost u ovom roku, npr. kod baterija u smislu deklarisanog parametra kao što je kapacitet.  

Način izjavljivanja reklamacije, mesto prijema, način postupanja po reklamacijama i uslovi koji se odnose na ostvarivanje prava po osnovu saobraznosti

Reklamacije za kupljenu robu preko internet stranice se podnose elektronski na stranici https://www.svebaterije.net/strana/podrska popunjavanjem Reklamacionog zahteva. Pošto ste popunili Reklamacioni zahtev dostavite nam kompletan artikal kako bismo ga proverili i dostavili Odgovor.
Adresa mesta prijema TRIAX d.o.o. Jurija Gagarina 14b lok. 8 11070 Beograd. Troškove dostave artikala na reklamaciju i preuzimanja artikala sa reklamacije snosi Kupac. Po podnošenju elektronske Reklamacije ovlašćeno lice TRIAX-a će Vam na e-mail adresu dostaviti Potvrdu o prijemu Reklamacije sa zavodnim brojem. Tok rešavanja reklamacije možete pratiti e-mailom. 
Pošto je elektronski podnet Reklamacioni zahtev i dostavljen artikal na adresu Prodavca, ovlašćeno lice za prijem reklamacija zaposleno u TRIAX-u rešava Reklamacioni zahtev i dostavlja Odgovor na Prigovor na nesaobraznost, sa predlogom rešenja, na e-mail Kupca. Rok za dostavljanje Odgovora na Reklamacioni zahtev je manji od 8 dana. Ukoliko je Reklamacioni zahtev prihvaćen, rok za rešavanje reklamacije je 15 dana, a za tehničku robu 30 dana. Rokovi se računaju od dana dostavljanja artikla na adresu Prodavca.

Dostupnost rezervnih delova, tehničkog servisa, održavanja i opravke i posle isteka perioda u kojem trgovac odgovara zbog nesaobraznosti.
Za određenu tehničku robu je obezbeđen postprodajni servis i rezervni delovi i posle isteka 2 godine od dana kupovine. Postojanje postprodajnog servisa, garancije i rokovi se razlikuje u zavisnosti od proizvođača tehničke robe i iskazan je u Garantnom listu za svaki tehnički proizvod ponaosob.

Uslovi za korišćenje prava na odustanak od ugovora
Da bi se iskoristilo pravo na Odustanak od Ugovora mora biti ispunjeno sledeće:

-Obrazac za Odustanak od Ugovora mora biti podnet u roku od 14 dana od dana kada je kupljeni artikal dospeo u posed Potrošača.
-Uz dostavljen Obrazac za Odustanak Potrošač mora dostaviti dokaz o kupovini, račun, kopiju računa  ili sl.
-Roba koja je predmet korišćenja prava na Odustanak od Ugovora  mora biti dostavljena na adresu Prodavca u roku od 14 dana od dana dostavljanja Obrasca za Odustanak
-Roba koja se vraća mora biti kompletna i neoštećena
-Roba koja je kupljena nema kratak rok trajanja ili se njen kvalitet gubi tokom perioda korišćenja
-Proizvod koji je poručen je jasno personalizovan i namenski rađen za kupca na osnovu kreiranog radnog naloga
-Usluga je izvršena na osnovu zahteva potrošača

Vremenski rok za ostvarivanje prava na odustanak od ugovora
je 14 dana od dana kupovine artikla odnosno dana prelaska artikla u posed potrošača
Izjava o odustanku od ugovora proizvodi pravno dejstvo od dana kada je poslata trgovcu
Protekom roka od 14 dana od dana kupovine artikla odnosno prelaska artikla u posed potrošača prestaje Pravo na Odustanak od Ugovora

Postupak za ostvarivanje prava na odustanak od ugovora
Ukoliko želite da iskoristite svoje zakonsko pravo na Odustanak od Ugovora prilikom internet kupovine, neophodno je da dostavite popunjen Obrazac za Odustanak od Ugovora u roku od 14 dana na adresu Prodavca. Takođe je neophodno  da dostavite i kompletan artikal, kao i dokaz o kupovini koji može biti račun, kopija računa ili sl. na adresu Prodavca u roku od 14 dana od dana slanja Obrasca za Odustanak. Porpijemu Obrasca za Odustanak dobićete obaveštenje o prijemu Obrasca za Odustanak od strane Prodavca. Po dostavljanju kompletnog artikla na adresu Prodavca, lica ovlašćena za prijem i rešavanje reklamacija će proveriti da li je Obrazac za Odustanak podnet u zakonskom roku i da li je kompletan artikal, zajedno sa dokazom o kupovini, dostavljen u zakonskom roku. Pored toga će se proveriti da li su stekli svi uslovi za korišćenje prava na Odustanak od Ugovora, i ukoliko jesu Prodavac će pristupiti izvršavanju svojih obaveza u slučaju Odustanka od Ugovora.


Popunjava trgovac TRIAX d.o.o.  
Jurija Gagarina 14B lok. 8  11070 Beograd
Broj telefona/faksa: Elektronska pošta:                 
011/6555-888 office@triaxpower.com
Popunjava potrošač Ovim obaveštavam da odustajem od ugovora o prodaji sledeće robe/usluge(*):
Datum zaključenja ugovora

 
Datum prijema robe

 
Razlozi za odustanak (nije obavezno popunjavati):
 
 
Ime i prezime potrošača:
 
Adresa potrošača:
 
 
Potpis potrošača
(ukoliko se dostavlja poštom ili faksom):

 
Datum
(popunjavanja obrasca):

 


Obrazac za jednostrani raskid ugovora

Obaveze potrošača u slučaju odustanka od ugovora

Potrošač snosi samo troškove transporta prilikom vraćanja robe koja je predmet odustanka od ugovora
Potrošač je isključivo odgovoran za umanjenu vrednost robe koja nastane kao posledica rukovanja robom na način koji nije adekvatan, odnosno prevazilazi ono što je neophodno da bi se ustanovili priroda, karakteristike i funkcionalnost robe.

Obaveze trgovca u slučaju odustanka od ugovora
TRIAX d.o.o. će u roku od najkasnije 14 dana od dana dostave Obrasca za Odustanak i povraćaja kompletnog artikla koji je predmet odustanka, izvršiti povraćaj uplaćenih sredstava za robu ili usluge koje su predmet odustanka od ugovora, koristeći isti način kao prilikom plaćanja, pod uslovom da su se stekli uslovi za korišćenje prava na Odustanak od Ugovora.


Izuzeci od prava na odustanak od ugovora

- pružanja usluga, nakon što je usluga u potpunosti izvršena ako je pružanje usluge počelo nakon izričite prethodne saglasnosti potrošača i uz njegovu potvrdu da zna da gubi pravo na odustanak od ugovora kada trgovac u potpunosti izvrši ugovor
- isporuke robe proizvedene prema posebnim zahtevima potrošača ili jasno personalizovane
 isporuke robe koja je podložna pogoršanju kvaliteta ili ima kratak rok trajanja

Isporuka

Baterije, punjače i ostale artikle možete preuzeti u maloprodajnom objektu u radno vreme.
Na zahtev kupca robu možemo isporučiti na željenu adresu putem kurirske službe Post express (fizi
čka lica) ili Daily express (pravna lica), o trošku kupca.
Status pošiljke možete pratiti na sajtu kurirske slu
žbe. Kod pošiljke (broj) ćete dobiti na e-mail. Fizičkim licima se roba uz pismenu saglasnost može poslati i preko kurirske službe Daily express.
Prilikom preuzimanja pošiljke proverite da li ste dobili neoštećenu pošiljku sa svom pratećom dokumentacijom. Potpisom na dostavni list potvrđujete da ste prihvatili ispravnu pošiljku.
TRIAX d.o.o. nije odgovoran za eventualno bilo kakvo kašnjenje pošiljke ili oštećenje u toku transporta.
Robu možete dobiti na željenu adresu van Srbije putem kurirske službe ili Vašeg transportera.
Kad roba bude spremna za isporuku kolege će Vam poslati e-mail sa obaveštenjem o detaljima u vezi sa isporukom.

Pre korišćenja artikla

Obavezno pročitajte uputstvo za upotrebu i ukoliko imate bilo kakvih pitanja konsultujte se sa našim zaposlenima.
Informacije o čestim pitanjima i odgovorima možete dobiti na strani
Česta Pitanja

Način izjavljivanja reklamacije

Reklamacija se može izjaviti prodavcu usmeno u samom prodajnom objektu i to u toku radnog vremena ili pismeno slanjem pošte na adresu prodavca. Reklamacija se može izaviti popunjavanjem elektronskog formulara na sajtu prodavca -
Podrška. Prilikom izjavljivanja reklamacije kupac je dužan da na adresu Prodavca dostavi kompletan artikal na koji se žali u roku od 3 dana od dana izjavljivanja reklamacije, kao i račun odnosno kopiju računa kao dokaz da je artikal kupljen na ovom prodajnom mestu. Ukoliko se radi o tehničkoj robi kupac je dužan da dostavi Reklamacioni list koji je sastavni deo kupljenog artikla. Ukoliko Potrošač ne dostavi kompletan artikal u roku od 3 dana od dana izjavljivanja reklamacije prodavcu, smatraće se da je odustao od podnošenja Prigovora.

Napomena: Bez računa ili drugog dokaza o kupovini (slip, kopija računa) i Reklamacionog lista (ukoliko je reč o tehničkoj robi) nije moguće ostvariti pravo na Prigovor!!!

Mesto prijema reklamcije:

TRIAX d.o.o. Jurija Gagarina 14b lok.8 11070 Beograd

Način postupanja trgovca po izjavljivanju reklamacije potro
šača:
Prilikom izjavljivanja reklamacije, prodavac sačinjava Zapisnik o reklamaciji koji je kupac dužan da potpiše.  Potpisom na Zapisniku kupac potvrđuje da su podaci koje je dao istiniti i validni. Jedan primerak Zapisnika koji sadrži zavodni broj reklamacije dobija Potrošač. U Zapisnik o reklamaciji prodavac unosi podatke od značaja za konkretnu reklamaciju i ukoliko je moguće na licu mesta daje odgovor kupcu na izjavljenu reklamaciju a najkasnije u roku od 8 dana dostavljanjem na adresu ili e-mail adresu kupca. Ukoliko je reklamacija prihvaćena uz odgovor kupcu se dostavlja i predlog rešenja reklamacije.

Uslovi koji se odnose na ostvarivanje prava potrošača po osnovu saobraznosti:

Artikal koji kupac dostavlja na reklamaciju mora biti kompletan, fizički neoštećen, sa neoštećenom sigurnosnom nalepnicom i neoštećenim serijskim brojem. Kod tehničke robe sastavni deo artikla je i Reklamacioni list.

Sva tehnička roba TRIAXPOWER koja se prodaje u našem prodajnom objektu ima obezbeđene rezervne delove, priključke i servis i posle isteka roka od 2 godine po izvršenoj kupovini. Sva ostala tehnička roba drugih proizvođača ima obezbeđenu postprodajnu podršku u skladu sa njihovim poslovnim politikama.

Izjava o saobraznosti:

Roba koja se prodaje i usluge koje vršimo u našem prodajnom objektu saobrazne su deklarisanim parametrima na robi i opisu usluga u cenovniku usluga. TRIAX d.o.o. je odgovoran za nesaobraznost robe i usluga u skladu sa Zakonom. Vremenski rok za odgovornosti za robu i usluge je različit u zavisnosti od prirode robe i usluge. Maksimalan rok za odgovornosti za nesaobraznost je 2 godine. Pod nesaobraznošću se ne smatra smanjen kapacitet ili neki drugi parametar tokom perioda korišćenja artikla koji proističe iz same prirode robe.


Izjava o konverziji:

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije - dinar (RSD). Za informativni prikaz u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.  Hvala Vam na razumevanju.

All payments will be affected in Serbian currency - dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the  price in Euro into Serbian dinar according to the current middle exchange rate of NBS. When charging your credit card, conversion there is a possibility of slight difference from the original price started in our web site.

Zaštita privatnosti korisnika

U ima www.SVEBATERIJE.net obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima i podatke neophonde za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima / kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni firme TRIAX d.o.o.  ( i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao i trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih katica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj katrici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, TRIAX d.o.o. je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Nemogućnost isporuke od strane prodavca

U slučaju nemogućnosti isporuke proizvoda od strane prodavca zbog toga što naručenog proizvoda nema na zalihi ili ga nije više moguće naručiti od dobavljača, prodavac će pismeno obavestiti kupca koji može otkazati narudžbu ili eventualno prihvatiti novi rok isporuke. Odluči li se potrošaš otkazati narudžbu, prodavac će kupcu vratiti uplaćen novac što je pre moguće, a najkasnije u roku od 30 dana od kada je nastupilo zakašnjenje. U slučaju otkazivanja narudžbe u roku od sedam dana nakon isporuke prodavac će izvršiti storniranje plaćanja kod banke koja je izdala karticu.


Promene uslova

Prodavac će sve promene u vezi sa Uslovima prodaje objavljivati na sajtu.
Kupac je obavezan da pre svake porudžbine proveri Uslove prodaje i upozna se sa eventualnim izmenama.

Napomene:

  • Račun se izdaje za svaki kupljeni artikal izuzev ako je sastavni deo kompleta uređaja ili dolazi kao poklon ili promotivni materijal.
  • Reklamacioni list se izdaje za sve adaptere/punjače.
  • Ukoliko ste kupili naše proizvode na bilo kom drugom prodajnom mestu proverite da li ste dobili račun i eventualno Reklamacioni list.
  • Bez računa i Reklamacionog lista nije moguće ostvariti pravo na Prigovor!!!


TRIAX team