AAA punjive baterije 1000mAh

AAA punjive baterije 1000mAh

  • Kapacitet/Snaga: 1000mAh
  • Voltaža/Volt-Amper: 1.2V
  • Triax code: HR03-1000-8x

10.00 eur PORUČI

5.0

SUPER PONUDA: VEĆE PAKOVANJE - NIŽA CENA

TRIAXPOWER Ni-MH punjive baterije (cena se odnosi na 8 komada) izrađene po standardima i u pogledu kvaliteta i u pogledu ekoloških zahteva. Napravljene su po najsavremenijoj tehnologiji. TRIAXPOWER punjive baterije se odlikuju izuzetnim kvalitetom i pouzdanošću te se mogu koristiti i za kućnu upotrebu i za industriju.
Možete ih kupiti u našem Battery shopu ili preko sajta on-line. Po super ceni dobijate 8 baterija kapaciteta 1000mAh.

Napomena:

Punjive baterije Ni-MH imaju tzv. memory efekat koji je posledica tehničko-tehnoloških svojstava hemije koja se u njoj nalazi i obično je njihov životni vek od 300 - 500 ciklusa punjenja i pražnjenja. Da bi punjive baterije što duže trajale najbolje je da ih punite tek pošto ste ih ispraznili do minimuma. Obratite pažnju da ako koristite punjive baterije u bežičnim telefonima ili nekim drugim kućnim aparatima, stavljajte ih na bazu za punjenje tek pošto uređaj prijavi da su skoro prazne, a ne 
posle svakog razgovora. Na taj način ćete dobiti maksimum performansi i Vaše TRIAXPOWER punjive baterije će ispuniti Vasa očekivanja.


AAA punjive baterije - opšte karakteristike:

AAA punjive baterije, od 1000mAh, namenjene za sve uređaje koji pružaju pouzdan i maksimalan rad pri svim aplikacijama. Kao Ni-MH baterije imaju memorijski efekat koji je posledica tehničko-tehnoloških svojstava hemije koja se nalazi u baterijama. TRIAXPOWER baterije imaju životni vek od 300 - 500 ciklusa punjenja i pražnjenja.  Za duži životni vek baterija potrebno je da ih punite i praznite do kraja.

AAA baterije upotreba:

AAA punjive baterije možete koristiti za bežične telefone, dečije igračke, lampe, elektronsku opremu i mnogobrojne uređaje koji se koriste svakodnevno u domaćinstvu. AAA punjive baterije možete koristiti i za industrijsku upotrebu.

AAA punjive baterije:

Voltaža: 1.2V

Kapacitet: 1000mAh

Sastav: Ni-MH baterije
Original kod
HR03 8kom

Ostali kodovi
HR03, AAA
Proizvod: AAA punjive baterije 1000mAh
Proizvođač: TRIAX
Uvoznik: TRIAX d.o.o. Beograd, Jurija Gagarina 14B
Zemlja porekla: Kina
EAN: 5142919973585

Dodajte komentar

e3143e8
Komentar *