AAA punjive baterije 1000mAh

AAA punjive baterije 1000mAh

  • Kapacitet/Snaga: 1000mAh
  • Voltaža/Volt-Amper: 1.2V
  • Triax code: HR03-1000-8x

8.50 eur PORUČI

5.0
SUPER PONUDA: VEĆE PAKOVANJE - NIŽA CENA.

Ovo su TRIAXPOWER ni-mh Punjive Baterije (cena se odnosi na 8 komada) koje su izrađene po svim standardima i u pogledu kvaliteta i u pogledu ekoloških zahteva. Napravljene su na najsavremenijoj tehnologiji. TRIAXPOWER Punjive Baterije se odlikuju izuzetnim kvalitetom i pouzdanošću te se mogu koristiti i za kućnu upotrebu i za industriju.
Možete ih kupiti u našim Battery Shop-ovima ili preko sajta on-line. Po super ceni dobijate 8 baterija.

Napomena:

Punjive Baterije Ni-MH imaju tzv. memory efekat koji je posledica tehničko-tehnoloških svojstava hemije koja se u njoj nalazi i obično je njihov životni vek od 300 - 500 ciklusa punjenja i pražnjenja.  Da bi Punjive Baterije što duže trajale najbolje je da ih punite tek pošto ste ih ispraznili do kraja ili bar do minimuma. Obratite pažnju da ako koristite Punjive Baterije u bežičnim telefonima ili nekim drugim kućnim aparatima, nemojte ih stavljati na bazu za punjenje posle svakog razgovora već tek pošto uređaj prijavi da su skoro prazne. Na taj način ćete dobiti maksimum performansi i Vaše TRIAXPOWER Punjive Baterije će Vam spuniti očekivanja.

AAA punjive baterije - opšte karakteristike:

AAA punjive baterije, od 1000mAh, namenjene za sve uređaje koji pružaju pouzdan i maksimalan rad pri svim aplikacijama. Kao Ni-MH baterije imaju memorijski efekat koji je posledica tehničko-tehnoloških svojstava hemije koja se nalazi u baterijama. TRIAXPOWER baterije imaju životni vek od 300 - 500 ciklusa punjenja i pražnjenja.  Za duži životni vek baterija potrebno je da ih punite i praznite do kraja.

AAA baterije upotreba:

AAA punjive baterije možete koristiti za bežične telefone, dečije igračke, lampe, elektronsku opremu i mnogobrojne uređaje koji se koriste svakodnevno u domaćinstvu. AAA punjive baterije možete koristiti i za industrijsku upotrebu.
AAA punjive baterije:

Voltaža: 1.2V

Kapacitet: 1000mAh

Sastav: Ni-MH baterije
Original kod
HR03

Ostali kodovi
HR03, AAA,
Proizvod: AAA punjive baterije 1000mAh
Proizvođač: TRIAX
Uvoznik: TRIAX d.o.o. Beograd, Jurija Gagarina 14B
Zemlja porekla: Kina
EAN: 5142919973585

Dodajte komentar

6b33725
Komentar *