HR6 punjive baterije

Baterije punjive AA - 3 blistera

  • Kapacitet/Snaga: 2200mAh
  • Voltaža/Volt-Amper: 1.2V
  • Triax code: HR6-2200E-4-3P

0.00 eur PORUČI

5.0
Punjive Baterije Hibridne Tehnologije - karakteristike:

Ovo su TRIAXPOWER ni-mh Punjive Baterije (3 blistera) koje su fabrički formirane i napunjene. Napravljene su od hybridne tehnologije koja se odlikuje izuzetno malim samopražnjenjem, te posle punjenja zadržavaju kapacitet i do 6 meseci. TRIAXPOWER Punjive Baterije se odlikuju izuzetnim kvalitetom i pouzdanošću te se mogu koristiti i za kućnu upotrebu i za industriju. Idealne su za korišćenje u fotoaparatima i ostalim uređajima koji koriste veliku impulsnu struju.

Veće pakovanje Punjivih Baterija - niža cena:

TriaxPower Punjive Baterije predstavljaju odličan odnos cene i kvaliteta. Po proizvođačkim cenama dobijate Punjive Baterije od 2200mAh kapaciteta, koje obezbeđuju dug i pouzdan rad Vašim uređajima. Možete ih poručiti preko sajta on-line ili posetite naše Battery Shop-ove.


Pored Punjivih Baterija Hibridne Tehnologije koje su već formirane, možemo Vam ponuditi i Baterije Punjive AA 2800mAh. Ove baterije imaju veći kapacitet ali moraju se formirati.

Napomena u vezi Punjivih Baterija:

Punjive Baterije Ni-MH imaju tzv. memory efekat koji je posledica tehničko-tehnoloških svojstava hemije koja se u njoj nalazi i obično je njihov životni vek od 300 - 500 ciklusa punjenja i pražnjenja. Da bi Vam Punjive Baterije što duže trajale najbolje je da ih punite tek pošto ste ih ispraznili do kraja ili bar do minimuma. Obratite pažnju da ako koristite Punjive Baterije u bežičnim telefonima ili nekim drugim kućnim aparatima, nemojte ih stavljati na bazu za punjenje posle svakog razgovora već tek pošto uređaj prijavi da su skoro prazne. Na taj način ćete dobiti maksimum performansi i Vaše TRIAXPOWER Punjive Baterije će Vam spuniti očekivanja.

Kapacitet: 2200mAh

Sastav: NI-MH

Voltaža: 1.2V

Komada baterija: 12

Dimenzija baterije: 14.5 x 50.5mm
Original kod
HR6

Ostali kodovi
HR6, AA
TRIAX
Proizvod: Baterije punjive AA - 3 blistera
Proizvođač: TRIAX
Uvoznik: TRIAX d.o.o. Beograd, Jurija Gagarina 14B
Zemlja porekla: Kina
EAN: 5814719257187

Dodajte komentar

d4e9ea8
Komentar *