test punjača

Test punjača

  • Kapacitet/Snaga:
  • Voltaža/Volt-Amper:
  • Triax code: 10097

10.00 eur PORUČI

2.0
Problem: Punjač neće da puni bateriju?

Čest je slučaj da ne možete pronaći punjač za laptop sa odgovarajućim karakteristikama (V i A) koje laptop zahteva. Na tržištu je velika ponuda univerzalnih punjača koji kada se koriste znaju da oštete bateriju Vašeg laptopa. Kada nakon kupovine nove baterije laptop prijavi da se ista ne puni, prvo pomislite da baterija nije ispravna. Ovo se dešava vrlo često, jer punjač ne daje dovoljnu izlaznu struju koja bi pobudila novu bateriju. Zato je potrebno odraditi dijagnostiku - Testiranje Punjača.

Test Punjača:

Testiranje Punjača je proces. Donesite uređaj u naš Battery Shop Novi Beograd ukoliko sumnjate u ispravnost istog, kako bi utvrdili o čemu se radi.
Prilikom Testiranja Punjača vrše se merenja kojima se utvrdjuje da li punjač može isporučiti dovoljnu struju, koja omogućuje regularno punjenje baterije. Stručno osoblje Battery Shop-a Novi Beograd uz pomoć uređaja vrši merenja izlazne struje.

Ukoliko se punjač u toku rada greje, pretpostavka je da je previše opterećen - ovo može dovesti do pregrevanja i stradanja uređaja.
Punjač u sebi sadrži elektorlite koji se vremenom osuše, te zbog toga nije u mogućnosti da isporuči potrebnu struju za punjenje baterije, a samim tim ni za rad samog laptopa.

Punjač za laptop - ponuda:

U Battery Shop-u Novi Beograd možete pronaći veliki izbor različitih Punjača za Laptop, odgovarajućih karakteristika za svaki tip laptopa, a prema zahtevanim karakteristikama različitih proizvodjača.


Original kod
10079

Ostali kodovi
Proizvod: Test punjača
Proizvođač: TRIAX
Uvoznik: TRIAX d.o.o. Beograd, Jurija Gagarina 14B
Zemlja porekla: Kina
EAN: 0450108958980

Dodajte komentar

65f686f
Komentar *