zamena baterije u uređaju

Zamena baterije u uređaju

  • Kapacitet/Snaga:
  • Voltaža/Volt-Amper:
  • Triax code: 10092

2.00 eur PORUČI

4.3
Kada zameniti bateriju ?

Koliko puta Vam se desilo da idete na put ali daljinac od auta ne reaguje? Hoćete da otvorite vrata od garaže ili kapiju ali ništa se ne dešava? Ne znate koja baterija ide u uređaje? 

Imamo rešenje za Vaše probleme. Donesite daljinski upravljač od auto alarma, od kapije, garaže, da stručno osoblje našeg Battery Shop-a Novi Beograd izvrši zamenu baterije. Pored baterija u daljinskim upravljačima, vršimo zamenu baterija i u drugim uređajima kao što su dečije igračke, kalkulatori, razni modeli satova...

Veliki izbor Baterija za Vaše uređaje:

U širkokom asortimanu našeg Battery Shop-a nalaze se dugmaste baterije koje se najčešće koristie prilikom zamene. Posedujemo i Baterije A23 i Baterije A27 koje načešće koriste daljinci od auta. Takođe u ponudi se nalaze CR2032 baterije i možete ih kupiti na komad i na veće količine gde Vas očekuju niže cene. Sve baterije su kvalitetne, sveže i kao takve u stanju su da pruže dug i pouzdan rad za sve Vaše uređaje.

Na šta treba obratiti pažnju prilikom zamene baterije u uređajima?

Uređaji poseduju mnoštvo stinih delova, šrafića, opruga koje se pažljivo moraju vratiti na svoje mesto po postavljanju baterije inače uređaj neće raditi. Takođe treba voditi računa o polaritetu baterije koja se koristi u Vašem uređaju. Ako oko svega ovog niste sigurni donesite ih u naš Battery Shop Novi Beograd.
Original kod
10092

Ostali kodovi
Proizvod: Zamena baterije u uređaju
Proizvođač: TRIAX
Uvoznik: TRIAX d.o.o. Beograd, Jurija Gagarina 14B
Zemlja porekla: Kina
EAN: 1564464038307

Dodajte komentar

ca1eaca
Komentar *

Komentari (2)

  • 27/10/2020 08:40:59

    mogu li da donesem daljinski od rolo vrata za garažu da mi zamenite baterije danas između 17-18h . baterija je GP27A 12V

  • 12/07/2015 09:26:54

    koja baterija ide kod folcvagenovog automobila UP-1. Koliko kosta.