zamena satne baterije

Zamena satne baterije

  • Kapacitet/Snaga:
  • Voltaža/Volt-Amper:
  • Triax code: 10093

9.00 eur PORUČI

4.4

Zamena Satne Baterije 


Zamena Satne Baterije - predstavlja menjanje baterija u satovima uz upotrebu posebnog profesionalnog alata. Baterija za sat menja se na pažljiv način i samo stručne osobe moraju izvršiti menjanje Baterije u Satu

Na šta treba obratiti pažnju prilikom Zamene Satne Baterije:

Mnoštvo malih delova, federa, šrafića se nalazi u jednom satu i neophodno je pridržavati se upustva za Zamenu Baterije u Satu. Posebnu pažnju morate obratiti na polaritet baterije kada se postavlja u sat. 

Koristite samo kvalitetne Satne Baterije

Još jedna bitna stavka je kvalitet nove baterije. Nikada nemojte koristiti baterije koje stoje dugo na lageru, u magacinima jer gube svoj kvalitet i znatno kraće će trajati. Vremenski uslovi kojim je baterija izložena takođe bitno utiču na kvalitet baterije.  

Zamena baterije na satu cena

U zavisnosti od modela sata i vremena koje je neophodno utrošiti, cena zamena baterije na satu se kreće od 300.00 din. pa naviše.
 

Brza i efikasna zamena Baterije za Sat

U našim Battery Shop-ovima pronaćićete visok kvalitet Baterija za Satove, koje su sveže, ne stoje dugo tako da nude optimalan rad. U našem Battery Shop-u Novi Beograd, na jednom mestu možete zameniti baterije uz stručnu pomoć naših kolega vrlo brzo, na licu mesta.
Original kod
10093

Ostali kodovi

Dodajte komentar

eccfdd0
Komentar *