zamena satne baterije

Zamena satne baterije

  • Kapacitet/Snaga:
  • Voltaža/Volt-Amper:
  • Triax code: 10093

9.00 eur PORUČI

4.4

Zamena Satne Baterije 


Zamena Satne Baterije - predstavlja menjanje baterija u satovima uz upotrebu posebnog profesionalnog alata. Baterija za sat menja se na pažljiv način i samo stručne osobe moraju izvršiti menjanje Baterije u Satu

Na šta treba obratiti pažnju prilikom Zamene Satne Baterije:

Mnoštvo malih delova, federa, šrafića se nalazi u jednom satu i neophodno je pridržavati se upustva za Zamenu Baterije u Satu. Posebnu pažnju morate obratiti na polaritet baterije kada se postavlja u sat. 

Koristite samo kvalitetne Satne Baterije

Još jedna bitna stavka je kvalitet nove baterije. Nikada nemojte koristiti baterije koje stoje dugo na lageru, u magacinima jer gube svoj kvalitet i znatno kraće će trajati. Vremenski uslovi kojim je baterija izložena takođe bitno utiču na kvalitet baterije.  

Zamena baterije na satu cena

U zavisnosti od modela sata i vremena koje je neophodno utrošiti, cena zamena baterije na satu se kreće od 300.00 din. pa naviše.
 

Brza i efikasna zamena Baterije za Sat

U našim Battery Shop-ovima pronaćićete visok kvalitet Baterija za Satove, koje su sveže, ne stoje dugo tako da nude optimalan rad. U našem Battery Shop-u Novi Beograd, na jednom mestu možete zameniti baterije uz stručnu pomoć naših kolega vrlo brzo, na licu mesta.
Original kod
10093

Ostali kodovi
Proizvod: Zamena satne baterije
Proizvođač: TRIAX
Uvoznik: TRIAX d.o.o. Beograd, Jurija Gagarina 14B
Zemlja porekla: Kina
EAN: 1710625677136

Dodajte komentar

0016442
Komentar *

Komentari (1)

  • 04/02/2021 14:35:00

    Dobar dan, kupio sam sat 25.5.2016. godine. Reč je o Casio G-shock modelu GR-8900A. Sat normalno pokazuje vreme, ali su mu juče otkazale sve ostale funkcije, svetlo, štoperica i sve ostalo. Pa me interesuje da li smatrate da je reč o bateriji, pošto ima solarnu bateriju za koju kažu da traje preko 10 godina ukoliko se pravilno koristi, a ja sam ga koristio skoro svakodnevno, bez ostavljanja u mračnim prostorijama ili je možda neki kvar u pitanju. Ukoliko je reč o bateriji, kada i gde bi ona mogla da se zameni i po kojoj ceni? Unapred hvala na odgovoru! Damjan