Baterija Sony BPS14 Po narudžbini

Baterija za Sony BPS14

  • Kapacitet/Snaga: 4400mAh
  • Voltaža/Volt-Amper: 10.8V
  • Triax code: CL5114B.083

35.00 eur PORUČI

5.0
Tehnički detalji baterije za Sony:

Baterija laptop za Sony BPS14 je baterija standardnog kapaciteta što Vam omogućava dodatni rad.  Naše Sony baterije su  100% je kompatibilne sa originalnim baterijama po svim parametrima kao što su trajanje baterije, autonomija rada baterije, pružajući maksimalno trajanje i maksimalne performanse.

Baterija laptop za Sony Vaio VGN-TT ima kapacitet 4400mAh  i njena autonomija  zavisi direktno od načina podešavanja power scheme na laptopu, zato je neophodno isključiti nepotrebne periferne uređaje i smanjiti osvetljenje ekrana.
Ukoliko želite da imate veću autonomiju baterije laptop za Sony BPS14  neophodno je prvo uraditi formiranje baterije .  Zatim na svakih 30-40 ciklusa punjenja i pražnjenja raditi kalibraciju jer ce na taj način Vaša Sony BPS14 baterija očuvati kapacitet i trajati duže. 

Trajanje zamenskih Sony  baterija:

Baterija laptop za Sony BSP14 ima životni vek 300-500 ciklusa punjenja i pražnjenja.  Preporučuje se da koristite odgovarajući punač za laptop i software za optimizaciju rada baterije sa temperaturnom kontrolom jer ćete tako izbeći pregrevanje baterije i produžiti joj životni vek  kao i trajanje jednog ciklusa. 
Svaka Sony baterija kojoj je prošao vek upotrebe postaje opasan otpad koji se mora bezbedno zbrinuti.Ne bacajte istrošene baterije jer rizikujete da otrovne supstance dospeju u lanac ishrane. Reciklaža baterije vrši se da bi se iz nje odstranili otrovni teški metali kao što su kadmijum, olovo ili živa.
Specifikacija baterije za Sony VAIO VGN-TT:

Kapacitet: 4400mAh

Sastav: Li-Ion

Dimenzije: 205 x 51 x 21 mm

Težina: 312g

Boja: crna

Voltaža: 10.8V

Original kod
VGP-BPS14

Ostali kodovi
VGP-BPS14
VAIO VGN-TT serija

Dodajte komentar

9ee93bd
Komentar *