zamena DC kabla punjač

Zamena DC kabla na punjaču

  • Kapacitet/Snaga:
  • Voltaža/Volt-Amper:
  • Triax code: 10080

12.00 eur PORUČI

5.0
Problemi u vezi sa  DC kablom na punjaču:

Ukoliko se Vaš laptop pregreva onda na konektoru DC kabla (deo koji ulazi u laptop) dolazi do topljenja usled čega se prekida delimično ili potpuno dotok struje do laptopa. U tom slučaju laptop ne dobija kvalitetno napajanje i dolazi do problema u radu samog uređaja, a često i sama laptop baterija strada zbog nelinearnog punjenja.

Jedan od čestih uzroka neispravnog rada Vašeg laptopa je loše punjenje laptop baterije. Praksa je pokazala da korisnici  laptop uređaja sumnjaju u ispravnost baterije ali je pravi uzrok problema u delimičnom prekidu DC kabla što dovodi do prekida u punjenju laptop baterije.

Problemi mogu nastati i prilikom prignječenja, savijanja i dr. mehaničkih oštećenja kada dolazi do pucanja dela provodnika u kablu. Takav kabl propušta manju struju do laptopa i dolazi do problema u radu i punjenju baterije.
 
Rešenje problema - zamena DC kabla na punjaču

Ukoliko je problem samo u mehaničkom oštećenju kabla, problem možete rešiti u našem Battery Shop-u  Zamenom DC Kabla. Postupak se obavlja kvalitetno i pouzdano i u vrlo kratkom vremenu. 

Naravno, ukoliko niste sigurni da li je na punjaču oštećen  DC Kabl ili je u pitanju nešto drugo, donesite punjač u Battery Shop Novi Beograd da se odradi Test Punjača. Na taj način sa sigurnošću ćete znati da li  punjač ne puni dovoljnom snagom ili je problem do DC kabla na laptop punjaču. 

Zamenom DC Kabla dobijate nov kabl koji ima konektor 5.5mm x 2.5mm. Tako da ga možete prilagoditi većini laptop računara. Svakako postoji mogućnost kupovine i odgovarajućih konektora tako da punjač možete prilagoditi punjenju i drugim laptopovima koji koriste različite dimenzije konektora.

Pored Zamene DC Kabla na punjaču, u mogućnosti smo da Vam ponudimo i nove punjače za laptop, odgovarajućih karakteristika za svaki laptop po zahtevanim karakteristikama.

Original kod
10080

Ostali kodovi
Proizvod: Zamena DC kabla na punjaču
Proizvođač: TRIAX
Uvoznik: TRIAX d.o.o. Beograd, Jurija Gagarina 14B
Zemlja porekla: Kina
EAN: 7692222835953

Dodajte komentar

49bbe35
Komentar *

Komentari (2)

  • 14/06/2016 19:07:17

    kolika je duzina ovog kabla da li je duzi od tri m

  • 03/01/2016 14:14:57

    Postovani! Pre svega, SRECNA VAM NOVA GODINA I SVE NAJBOLJE U NJOJ! Interesuje me, da li imate DC kabl punjaca za laptop SAMSUNG RV511, i koja bi cena bila? Placanje bi bilo pouzecem. Pozdrav!