Baterija za Nokia 700 mobilni telefon | BP-5Z

Baterija za Nokia 700

  • Kapacitet/Snaga: 850mAh
  • Voltaža/Volt-Amper: 3.7V
  • Triax code: BL1750B.055

5.00 eur PORUČI

5.0
Opšte karakteristike Baterije za Nokia Mobilni Telefon

Baterija za Mobilni Nokia 700 je izrađena od li-ion baterija A kvaliteta povećanog kapaciteta, 100% je kompatibilna sa originalnom i odgovara po svim karakteristikama kao što su kapacitet, kvalitet, autonomija... Možete je koristiti za bilo koji od navedenih Nokia modela mobilnih telefona. Baterija za Mobilni Nokia 700 je namenjena za intenzivno i dugotrajno korišćenje.

Formiranje zamenske Baterije za Nokia:
 
Baterija za Mobilni Nokia 700 se pre korišćenja mora obavezno odraditi formiranje baterije  jer će baterija na taj način očuvati kapacitet i duže će Vam trajati. Izbegavajte izlaganje baterije suncevoj svetlosti jer visoke temperature trajno ograničavaju kapacitet baterije.

Trajanje baterije za mobilni:

Trajanje Baterije za Mobilni Nokia 700 zavisi od kvaliteta ćelija i načina upotrebeDa biste produžili vek trajanja baterije prilikom korišćenja isključite funkcije i aplikacije koje Vam nisu neophodne. Kod Nokia 700 baterije za mobilni može se izvršiti repariranje baterija zamenom ćelija i kondicioniranjem baterije.

Svaka istoršena Baterija za Nokia 700 postaje opasan otpad i mora se na pravilan i bezbedan način zbrinuti. Reciklaža baterije vrši se da bi odstranili iz baterije otrovni i teške metale kao što su kadmijumi, olovo i živa. Ukoliko želite više informacija, budite slobodni da nas pozovete ili posetite naš Battery Shop Novi Beograd u Jurija Gagarina 14b.

Korisni saveti:

Redovno čistite metalne kontaktne pločice Vaše baterije jer one povezuju mobilni telefon sa baterijom. Izbegavajte izlaganje baterije suncevoj svetlosti jer visoke temperature trajno ograničavaju kapacitet baterije. Nemojte je ispuštati sa visine niti udarati tvrdim predmetima. Isključite mobilni telefon pre vađenja baterije. Mnogi korisnici zanemaruju ovaj važan korak bez kojeg baterija gubi svoja dobra svojstva. 

Opšte karakteristike Nokia 700 Baterije za Mobilni Telefon:


Kapacitet:
850mAh

Sastav: Li-Ion

Dimenzije: 41.60 x 43.90 x 5.60 mm

Težina: 18.5g

Voltaža: 3.7V

Original kod
BP-5Z

Ostali kodovi
BP-5Z
700

Dodajte komentar

8afbab3
Komentar *