HTC wildfire baterija

Baterija za HTC Wildfire

  • Kapacitet/Snaga: 1120mAh
  • Voltaža/Volt-Amper: 3.7V
  • Triax code: BL8968B.443

7.00 eur PORUČI

5.0
Baterija za mobilni HTC Wildfire je zamenska baterija koja pokriva navedene modele. Naša baterija za mobilni HTC Wildfire je napravljena od najkvalitetnijih ćelija, 100% je kompatibilna sa proizvođačkim kodovima i potpuno zadovoljava sve standarde. Baterija za mobilni HTC Wildfire je proizvedena na Li-Ion tehnologiji što omogućava maksimalno trajanje i maksimalne performanse. Baterija za mobilni HTC Wildfire ima ograničen vek trajanja u zavisnosti od načina korišćenja i okruženja u kome radi; da biste joj produžili vek trajanja obavezno pročitajte uputstvo na strani Pitanja i odgovori.
Opšte karakteristike baterije za HTC Mobilni Telefon:

Super Cena za Bateriju za HTC Wildfire  napravljenu od Li-Ion ćelija A kvaliteta. Naše HTC Wildfire Baterije predstavljaju adekvatnu zamenu originalnim HTC baterijama, omogućavajući Vam intenzivno i dugo trajanje. 

Životni vek baterije za HTC:

Životni vek Baterije za Mobilni HTC Wildfire  je u najvećem broju slučajeva dovoljan, ako se sa njom ispravno postupa. Li-Ion baterije tokom punjenja brzo postignu 70-80% kapaciteta dok je za punjenje do 100% potrebno još toliko vremena. Naše  Baterije za HTC Wildfire  imaju dug životni vek, napravljene su da traju oko 300-500 ciklusa.

Svaka HTC Wildfire Baterija kojoj je prošao vek upotrebe postaje opasan otpad koji se mora bezbedno zbrinuti. Ne bacajte istrošene baterije jer rizikujete da otrovne supstance dospeju u lanac ishrane. Reciklaža baterija  vrši se da bi se iz nje odstranili otrovni teški metali kao što su kadmijum, olovo ili živa.
Ukoliko Vam je Baterija za HTC Wildfire oslabila i izgubila svoj prvobitni kapacitet, moguće je odraditirepariranje baterija zamenom ćelija i kondicioniranjem.

Formiranje Baterije za HTC Wildfire:

Da bi Vam Baterija za HTC Mobilni radila maksimalno dugo, neophodno je da pre korišćenja obavezno uradite formiranje baterije.

Korisni saveti:

Nemojte je ispuštati sa visine niti udarati tvrdim predmetima. Posebno se brinite za metalne kontaktne pločice jer one povezuju mobilni telefon sa baterijom. Isključite mobilni telefon pre vađenja baterije. Mnogi korisnici zanemaruju ovaj važan korak bez kojeg baterija gubi svoja dobra svojstva. Izbegavajte izlaganje baterije suncevoj svetlosti jer visoke temperature trajno ograničavaju kapacitet baterije.
Baterija za HTC Wildfire mobilni telefon karakteristike:

Kapacitet: 1120mAh

Sastav: Li-Ion

Dimenzije: 65.10×40.00×4.50 mm

Težina: 26.15g

Voltaža: 3.7V

Original kod
35H00134-09M

Ostali kodovi
35H00134-09M, BA S420, BB00100, BB96100
Wildfire, A3333, A6363, DROID ERIS, G6, G8, Legend, 7 Mozart T8697, A3335, Legend T8698, Trophy

Dodajte komentar

3a2df13
Komentar *