baterija LG BL-44JR

Baterija za LG Prada

  • Kapacitet/Snaga: 1120mAh
  • Voltaža/Volt-Amper: 3.7V
  • Triax code: BL9044B.443

8.00 eur PORUČI

5.0
Tehničke karakteristike LG Baterije:

Baterija za LG Prada phone by LG 3.0 Mobilni Telefon je izrađena od li-ion baterija A kvaliteta povećanog kapaciteta, 100% je kompatibilna sa originalnom LG baterijom i odgovara po svim parametrima kao što su kvalitet, kapacitet, autonomija.. Možete je koristiti za bilo koji od navedenih LG modela mobilnih telefona. Baterija za LG Prada phone by LG 3.0 je namenjena za intenzivno i dugotrajno korišćenje.

Punjenje LG Baterije:
 
Bateriji za LG Prada phone by LG 3.0 pre korišćenja morate obavezno odraditi formiranje baterije. Da bi Vam baterija BL-44JR trajala duže punite je uvek tek pošto ste je ispraznili do kraja. Izbegavajte izlaganje baterije sunčevoj svetlosti jer visoke temperature trajno ograničavaju kapacitet baterije.

Kako izabrati odgovarajući punjač za LG mobilni telefon:

Našu zamensku Bateriju za LG Prada phone by LG 3.0 trebalo bi puniti atestiranim punjačem za mobilni telefon. Punjačem koji je kvalitetan i daje stabilisan napon. Odličan odnos kapacitet - cena. 

Trajanje Baterije za LG mobilni:

Trajanje  baterija BL-44JR zavisi od kvaliteta ćelija i načina upotrebeDa biste produžili vek trajanja baterije prilikom korišćenja isključite funkcije i aplikacije koje Vam nisu neophodneKod  baterija BL-44JR baterije za mobilni može se izvršiti repariranje baterija zamenom ćelija i kondicioniranjem baterije.

Svaka istrošena Baterija za LG Prada phone by LG 3.0 postaje opasan otpad i mora se na pravilan i bezbedan način zbrinuti. Reciklaža baterije vrši se da bi odstranili iz baterije otrovne i teške metale kao što su kadmijum, olovo, živa...
Karakteristike Baterije za LG Prada phone by LG 3.0 mobilni telefon:

Voltaža: 3.7V

Kapacitet: 1120mAh

Original kod
BL-44JR

Ostali kodovi
BL-44JR
P940, PRADA phone by LG 3.0, PRADA phone by LG L-02D
Proizvod: Baterija za LG Prada
Proizvođač: TRIAX
Uvoznik: TRIAX d.o.o. Beograd, Jurija Gagarina 14B
Zemlja porekla: Kina
EAN: 4178056662792

Dodajte komentar

834a87c
Komentar *