baterija sony xperia arc

Baterija za Sony Xperia Arc

  • Kapacitet/Snaga: 1200mAh
  • Voltaža/Volt-Amper: 3.7V
  • Triax code: BL275B.555

7.00 eur PORUČI

5.0
Opšte karakteristike Sony baterije:

Baterija za Sony Xperia Arc je izrađena od li-ion baterija A kvaliteta povećanog kapaciteta, 100% je kompatibilna sa originalnom Sony baterijom po svim parametrima kao što su trajanje, kapacitet, autonomija, kvalitet.. Možete je koristiti za bilo koji od navedenih Sony modela mobilnih telefona. Baterija za Sony Xperia Arc je namenjena za intenzivno i dugotrajno korišćenje.


Punjenje Baterije:
 
Bateriji za mobilni Sony Xperia Arc pre korišćenja morate obavezno odraditi formiranje baterije. Da bi Vam Baterija za Sony Xperia Arc trajala duže punite je uvek tek pošto ste je ispraznili do kraja. Izbegavajte izlaganje baterije sunčevoj svetlosti jer visoke temperature trajno ograničavaju kapacitet baterije.

Trajanje Baterije za Sony Xperia mobilni:

Trajanje Baterije za Sony Xperia Arc zavisi od kvaliteta ćelija i načina upotrebeDa biste produžili vek trajanja baterije prilikom korišćenja isključite funkcije i aplikacije koje Vam nisu neophodneKod Sony Xperia Arc Baterije za Mobilni može se izvršiti repariranje baterija zamenom ćelija i kondicioniranjem baterije.

Svaka istrošena Baterija za Sony Xperia Arc postaje opasan otpad i mora se na pravilan i bezbedan način zbrinuti. Reciklaža baterije vrši se da bi odstranili iz baterije otrovne i teške metale kao što su kadmijum, olovo, živa...
Baterija za Sony Xperia Arc specifikacija:

Kapacitet:
1200mAh

Sastav: Li-Ion

Dimenzije: 56.80 x 52.10 x 4.70 mm

Težina: 26.6g

Voltaža: 3.7V

Original kod
BA750

Ostali kodovi
BA750
Xperia ARC, Xperia ARC S, Xperia Acro, Xperia Acro IS11S, Xperia Acro SO-02C, Xperia Arc LT15a, Xperia arc LT15i, Xperia arc S Ayame, Xperia arc S LT18a, Xperia arc S LT18i, Xperia Arc SO-01C, Xperia X12

Dodajte komentar

a724a8f
Komentar *